Hulpgids

De gids voor de geestelijke gezondheidszorg

Gabapentine en pregabaline bij perifere neuropathische pijn

29 April 2024

De gabapentinoïden lijken een goede aanvulling op de mogelijkheden bij pijnbestrijding bij perifere neuropathische pijn. Bij perifere neuropathische pijn wordt in onderzoek een vergelijkbare werkzaamheid gevonden voor een behandeling met pregabaline of met gabapentine en deze is bij beide significant groter dan bij placebogebruik.

Gebu. 2024;58(3):e2024.3.414-03-2024

 

Praktijk uitgelicht

Praktijk inschrijven

Ook uw praktijk geplaatst op de Hulpgids? U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en daarna op de knop "versturen" te klikken. Uw gegevens worden binnen 5 werkdagen na ontvangst kosteloos door Hulpgids.nl verwerkt en gepubliceerd. inschrijven ›