Hulpgids

De gids voor de geestelijke gezondheidszorg

Afbouwen antidepressiva

29 May 2023

Er is een richtlijn opgesteld door de KNMP (apothekers), MIND en de NVvP (psychiaters) en NHG (huisartsen) met adviezen hoe antidepressiva af te bouwen. Met de adviezen van de ontwikkelaars van en onderzoekers naar afbouwmedicatie (taperingstrips) is echter niets gedaan.

Kamerbrief met reactie op brief Vereniging Afbouwmedicatie over multidisciplinair document Afbouwen Overige Antidepressiva

Praktijk uitgelicht

Praktijk inschrijven

Ook uw praktijk geplaatst op de Hulpgids? U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en daarna op de knop "versturen" te klikken. Uw gegevens worden binnen 5 werkdagen na ontvangst kosteloos door Hulpgids.nl verwerkt en gepubliceerd. inschrijven ›