Hulpgids

De gids voor de geestelijke gezondheidszorg

The far-reaching consequences of child abuse

22 April 2023

Adverse childhood experiences in mothers can affect their children’s mental and physical health. The study found that maltreatment during a mother’s childhood is associated with a higher risk of health problems such as asthma, autism, and depression in the next generation. Early intervention to support affected mothers might help to counter this effect.

The far-reaching consequences of child abuse

Praktijk uitgelicht

Praktijk inschrijven

Ook uw praktijk geplaatst op de Hulpgids? U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en daarna op de knop "versturen" te klikken. Uw gegevens worden binnen 5 werkdagen na ontvangst kosteloos door Hulpgids.nl verwerkt en gepubliceerd. inschrijven ›