Hulpgids

De gids voor de geestelijke gezondheidszorg

Wat voor impact heeft het sluiten van nog een GGZ-instelling?

22 March 2022

PsyQ en het Centrum voor Psychotherapie (CVP) van Pro Persona in Lunteren worden gesloten. Vooral de sluiting van het CVP is dramatisch aangezien het een van weinige plekken was waar uitstekende intensieve psychotherapeutische behandeling werd gegeven aan zeer getraumatiseerde patiënten.  Met de sluiting van het CVP vallen er 60 behandelplekken weg en blijven er nog maar circa 140 over in Nederland.

Beluister de hele podcast van NPO Radio 1

Praktijk uitgelicht

Praktijk inschrijven

Ook uw praktijk geplaatst op de Hulpgids? U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en daarna op de knop "versturen" te klikken. Uw gegevens worden binnen 5 werkdagen na ontvangst kosteloos door Hulpgids.nl verwerkt en gepubliceerd. inschrijven ›