Hulpgids

De gids voor de geestelijke gezondheidszorg

Zwaar drinken tijdens vroege volwassenheid kan risico op kanker op volwassen leeftijd verhogen

19 February 2022

Zwaar drinken tijdens vroege volwassenheid kan risico op kanker op volwassen leeftijd verhogen.

Beyond the Brain, een recente studie, heeft vastgesteld dat zwaar drinken tijdens de vroege volwassenheid het risico op kanker op volwassen leeftijd kan verhogen, zelfs als het drinken op middelbare leeftijd stopt of afneemt.

Alcohol intake trajectories during the life course and risk of alcohol-related cancer: A prospective cohort study

 

Praktijk uitgelicht

Praktijk inschrijven

Ook uw praktijk geplaatst op de Hulpgids? U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en daarna op de knop "versturen" te klikken. Uw gegevens worden binnen 5 werkdagen na ontvangst kosteloos door Hulpgids.nl verwerkt en gepubliceerd. inschrijven ›