Hulpgids

De gids voor de geestelijke gezondheidszorg

Cannabis kan zware metalen bevatten

26 December 2021

Fytoremediatie is een techniek waarbij planten worden inzet om verontreinigingen in lucht, bodem en water te zuiveren. Cannabisplanten hebben het vermogen om zware metalen uit de bodem te absorberen, waardoor ze nuttig zijn voor het saneren van vervuilde locaties. Maar dit vermogen om giftige metalen op te nemen, kan cannabis ook gevaarlijk maken voor consumenten die het binnenkrijgen.

Lees het onderzoek

Praktijk uitgelicht

Praktijk inschrijven

Ook uw praktijk geplaatst op de Hulpgids? U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en daarna op de knop "versturen" te klikken. Uw gegevens worden binnen 5 werkdagen na ontvangst kosteloos door Hulpgids.nl verwerkt en gepubliceerd. inschrijven ›