Hulpgids

De gids voor de geestelijke gezondheidszorg

Bij Amersfoortse GGZ-instelling Dokter Bosman verdween vijf miljoen

28 September 2021

De Amersfoortse GGZ-instelling Dokter Bosman keerde in twee jaar tijd vijf miljoen euro uit aan haar oprichter en oud-bestuurder, psychiater Michiel Bosman. Onderbouwing van die afschrijvingen is in de administratie niet te vinden; openheid van zaken wil Bosman niet geven. De Inspectie Gezondheid en Jeugd is nu op jacht naar de verdwenen miljoenen.

Lees het artikel

Praktijk uitgelicht

Praktijk inschrijven

Ook uw praktijk geplaatst op de Hulpgids? U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en daarna op de knop "versturen" te klikken. Uw gegevens worden binnen 5 werkdagen na ontvangst kosteloos door Hulpgids.nl verwerkt en gepubliceerd. inschrijven ›