Hulpgids

De gids voor de geestelijke gezondheidszorg

De paarse krokodil in de jeugdzorg

20 September 2021

Waarom lukt het maar niet om de bureaucratie in de jeugdzorg aan te pakken?  Ook Rita Verdonk, die drie jaar geleden door minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) is aangesteld als speciaal adviseur (Ont)regel de zorg, heeft hier niets aan kunnen veranderen. 94% toename van administratieve lasten sinds de overgang van jeugdzorg van het Rijk naar de gemeenten in 2015.

Kijk de hele uitzending van Pointer hier terug

Praktijk uitgelicht

Praktijk inschrijven

Ook uw praktijk geplaatst op de Hulpgids? U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en daarna op de knop "versturen" te klikken. Uw gegevens worden binnen 5 werkdagen na ontvangst kosteloos door Hulpgids.nl verwerkt en gepubliceerd. inschrijven ›