Hulpgids

De gids voor de geestelijke gezondheidszorg

Het mag niet, het mag nooit!

29 March 2021

Een psychologe die een (seksuele) relatie had met een cliënt: dat mag niet, dat mag nooit! Deze psychologe doet dat wel, schrijft er een rommelig boek over, vol open deuren. Tot overmaat van ramp beschrijft ze een relatie tussen een patiënt en een zorgverlener die een happy end had, een soort van goedpraten van zeer schadelijk gedrag van deze psycholoog. Prima recensie, boek niet lezen, boodschap van de Inspectie is helder: HET MAG NIET, HET MAG NOOIT!

Lees de recencie 

Praktijk uitgelicht

Praktijk inschrijven

Ook uw praktijk geplaatst op de Hulpgids? U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en daarna op de knop "versturen" te klikken. Uw gegevens worden binnen 5 werkdagen na ontvangst kosteloos door Hulpgids.nl verwerkt en gepubliceerd. inschrijven ›