Hulpgids

De gids voor de geestelijke gezondheidszorg

Rapport Commissie onderzoek interlandelijke adoptie

08 February 2021

Het vernietigende rapport van de commissie Joustra dat rept over misstanden rond buitenlandse adopties vanaf de jaren zestig tot nu. Op basis van dit rapport besloot minister Sander Dekker van rechtsbescherming om buitenlandse adopties abrupt stop te zetten. Kinderen als handelswaar. Heel heftige en ernstige problematiek.

Lees het Rapport Commissie onderzoek interlandelijke adoptie

Praktijk uitgelicht

Praktijk inschrijven

Ook uw praktijk geplaatst op de Hulpgids? U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en daarna op de knop "versturen" te klikken. Uw gegevens worden binnen 5 werkdagen na ontvangst kosteloos door Hulpgids.nl verwerkt en gepubliceerd. inschrijven ›