Hulpgids

De gids voor de geestelijke gezondheidszorg

Hoe lang antipsychotica?

17 August 2020

Er zijn weinig prospectieve onderzoeken naar hoe lang antipsychotica te gebruiken. De uitkomst van dit retrospectieve onderzoek is o.a. dat het zinvol is om langdurig antipsychotica te geven bij mensen met schizofrenie. Er is één studie die heeft aangetoond dat meer patiënten functionele remissie op lange termijn bereikten bij een vroege stopzetting van de medicatie.

Are Patients With Schizophrenia Better Off With Lifetime Antipsychotic Medication?

Praktijk uitgelicht

Praktijk inschrijven

Ook uw praktijk geplaatst op de Hulpgids? U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en daarna op de knop "versturen" te klikken. Uw gegevens worden binnen 5 werkdagen na ontvangst kosteloos door Hulpgids.nl verwerkt en gepubliceerd. inschrijven ›