Hulpgids

De gids voor de geestelijke gezondheidszorg

Pro-ana coaches maken bewust misbruik van meisjes met eetstoornis

02 March 2020

Het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel (CKM) heeft, aan de hand van eigen onderzoek, een verontrustend beeld opgetekend van pro-anorexiacoaches – coaches die jonge meisjes met een eetstoornis helpen om verder af te vallen. Een deel van de coaches richt zich bewust op deze (minderjarige) meisjes om seksueel expliciet materiaal te bemachtigen, hen te vernederen en om macht uit te oefenen.

Lees meer

Praktijk uitgelicht

Praktijk inschrijven

Ook uw praktijk geplaatst op de Hulpgids? U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en daarna op de knop "versturen" te klikken. Uw gegevens worden binnen 5 werkdagen na ontvangst kosteloos door Hulpgids.nl verwerkt en gepubliceerd. inschrijven ›