Hulpgids

De gids voor de geestelijke gezondheidszorg

Mensen die blind zijn geboren kunnen niet schizofreen worden

14 February 2020

Een logische verklaring is dat ons brein de wereld niet waarneemt zoals die zich recht voor je ogen afspeelt, maar een eigen beeld van die werkelijkheid creëert: het voorspelt en simuleert wat we ervaren, en vergelijkt onze voorspellingen met wat er daadwerkelijk gebeurt – en die verschillen worden gebruikt om dat beeld mee te vormen.

Lees het hele artikel

Praktijk uitgelicht

Praktijk inschrijven

Ook uw praktijk geplaatst op de Hulpgids? U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en daarna op de knop "versturen" te klikken. Uw gegevens worden binnen 5 werkdagen na ontvangst kosteloos door Hulpgids.nl verwerkt en gepubliceerd. inschrijven ›