Hulpgids

De gids voor de geestelijke gezondheidszorg

Wanneer stoppen met antipsychotica na eerste psychose?

15 March 2018

In patients with first-episode psychosis with a full initial response to treatment, medication continuation for at least the first 3 years after starting treatment decreases the risk of relapse and poor long-term clinical outcome.

Long-term effects of discontinuation from antipsychotic maintenance following first-episode schizophrenia and related disorders: a 10 year follow-up of a randomised, double-blind trial

Praktijk uitgelicht

Praktijk inschrijven

Ook uw praktijk geplaatst op de Hulpgids? U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en daarna op de knop "versturen" te klikken. Uw gegevens worden binnen 5 werkdagen na ontvangst kosteloos door Hulpgids.nl verwerkt en gepubliceerd. inschrijven ›