Hulpgids

De gids voor de geestelijke gezondheidszorg

Documentaire opdracht MPS of DIS.

21 January 2018

Voor een korte documentaire opdracht zijn wij, tweedejaars studenten aan de Nederlandse Filmacademie, op zoek naar mensen die aan de meervoudige persoonlijkheidsstoornis (MPS) of Dissociatieve identiteitsstoornis (DIS) lijden. 
Door middel van een krantenartikel dat wij lazen over het onderwerp MPS zijn wij ons hier in meer gaan verdiepen, het greep ons gelijk aan en nu zitten wij midden in de research-fase. Wij zouden ontzettend graag iemand die hier dagelijks mee te maken heeft ontmoeten, omdat we een verhaal willen vertellen over de ervaringen van MPS. 

Lijd jij aan deze stoornis en sta je wellicht open voor een gesprek, dan zouden wij graag een keer onder het genot van een kop koffie hier verder over praten. 

Met vriendelijke groet,
Raluca, Pien en Rumi.

rumi.kaul@student.ahk.nl

Praktijk uitgelicht

Praktijk inschrijven

Ook uw praktijk geplaatst op de Hulpgids? U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en daarna op de knop "versturen" te klikken. Uw gegevens worden binnen 5 werkdagen na ontvangst kosteloos door Hulpgids.nl verwerkt en gepubliceerd. inschrijven ›