Hulpgids

De gids voor de geestelijke gezondheidszorg

Oprichting Volante

14 December 2017

Samen kom je verder

Volante is een vereniging om de samenwerking tussen Dimence Groep, GGzE, GGZ Noord-Holland en Lentis te stimuleren. Het doel hiervan is de zorg te verbeteren door continue kwaliteitsverhoging en innovatie.

Vliegwiel voor innovatie en kwaliteit

Joep Verbugt ondertekende de samenwerkingsovereenkomst namens GGzE: "Samenwerken, leren en innoveren zijn ook in onze branche de sleutels tot succes. Als GGzE en één van de grotere landelijke GGZ-instellingen willen wij de best mogelijke mensgerichte zorg leveren. Volante zien wij als een belangrijk vliegwiel voor meer innovatie en kwaliteit. En daarom zijn wij trots om hier een substantiële bijdrage aan te kunnen leveren".

Praktijk uitgelicht

Praktijk inschrijven

Ook uw praktijk geplaatst op de Hulpgids? U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en daarna op de knop "versturen" te klikken. Uw gegevens worden binnen 5 werkdagen na ontvangst kosteloos door Hulpgids.nl verwerkt en gepubliceerd. inschrijven ›