Hulpgids

De gids voor de geestelijke gezondheidszorg

Convenant voor versterking ondersteuning tweede generatie oorlogsgetroffenen

08 June 2022

De sociaal-maatschappelijke hulp aan de tweede generatie getroffenen van de Tweede Wereldoorlog en de nasleep daarvan wordt versterkt. Een van de plannen die voortvloeien uit dit convenant is bijvoorbeeld de vormgeving van een herkenbaar en laagdrempelig loket, waar leden van de tweede generatie oorlogsgetroffenen en zorgmedewerkers terecht kunnen met diverse vragen.

Lees bericht van de Rijksoverheid

Praktijk uitgelicht

Praktijk inschrijven

Ook uw praktijk geplaatst op de Hulpgids? U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en daarna op de knop "versturen" te klikken. Uw gegevens worden binnen 5 werkdagen na ontvangst kosteloos door Hulpgids.nl verwerkt en gepubliceerd. inschrijven ›