Hulpgids

De gids voor de geestelijke gezondheidszorg

Pro-anorexia websites blijken bron van kindermisbruik

15 May 2022

Belangrijke waarschuwing! Al meer dan 20 jaar bestaan er pro-ana websites waar extreme afvaltips worden gedeeld. Uit onderzoek van het Centrum tegen Kinder- en Mensenhandel (CKM) en GGZ Rivierduinen blijkt dat op deze sites een groot aantal malafide ‘afvalcoaches’ actief zijn. Zij veinzen de jongeren te helpen met afvallen, maar zijn uit op seksuele beelden of zelfs misbruik van deze jongeren.

Luister de Podcast

Praktijk uitgelicht

Praktijk inschrijven

Ook uw praktijk geplaatst op de Hulpgids? U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en daarna op de knop "versturen" te klikken. Uw gegevens worden binnen 5 werkdagen na ontvangst kosteloos door Hulpgids.nl verwerkt en gepubliceerd. inschrijven ›