Hulpgids

De gids voor de geestelijke gezondheidszorg

Gemeenten verbreken contract met Compass GGZ

09 September 2021

Hoe kan dat? Nijmegen en Wijchen ontbinden namens zeven Gelderse gemeenten het contract met zorginstelling Compass GGZ. Tijdens onderzoek ontdekten zij onrechtmatige declaraties en constateerden manco’s in de zorgverlening voor minderjarigen. Bestuurder Koos Föllings heeft zich jarenlang valselijk voorgedaan als psychotherapeut en in is 2018 veroordeeld wegens stalking en bedreiging met ernstige mishandeling.

Lees meer

Praktijk uitgelicht

Praktijk inschrijven

Ook uw praktijk geplaatst op de Hulpgids? U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en daarna op de knop "versturen" te klikken. Uw gegevens worden binnen 5 werkdagen na ontvangst kosteloos door Hulpgids.nl verwerkt en gepubliceerd. inschrijven ›