Hulpgids

De gids voor de geestelijke gezondheidszorg

Promotie-onderzoek dr. Suzanne Haeyen, beeldend therapeut

28 October 2019

The results show that art therapy is an effective treatment for PD patients because it not only reduces PD pathology and maladaptive modes but it also helps patients to develop adaptive, positive modes that indicate better mental health and self-regulation.

 

Efficacy of Art Therapy in Individuals With Personality Disorders Cluster B/C: A Randomized Controlled Trial

Praktijk uitgelicht

Praktijk inschrijven

Ook uw praktijk geplaatst op de Hulpgids? U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en daarna op de knop "versturen" te klikken. Uw gegevens worden binnen 5 werkdagen na ontvangst kosteloos door Hulpgids.nl verwerkt en gepubliceerd. inschrijven ›